kedd, június 05, 2007

"Heti hetes" :))

Nos kb. már egy hete hogy nem írtam a blogba, ugyanis nem volt időm... vagy nem szakítottam rá időt. Azt mondják, az embernek arra van ideje, amire szakít:)). Ez általában igaz is.

Csütörtökön a magyarországi Biblia Ligától voltak itt nálunk, Borzási testvérrel együtt. Az alkalmon Mózesről volt szó, az alkalom után pedig a szolgálótestvérek visszamaradtak, én meg édesapám helyett :) .

Szombaton együtt voltunk a fiatalokkal, nagyon áldott alkalom volt :) .

Vasárnap nem volt Úrvacsora, mivel édesapámék nem voltak itthon, ugyanis ők Szalárdon voltak az imaház-megnyitón. Ugyanis Szalárdon laktunk hét évet, és édesapám kezdte meg az imaház-építést ott. Hétfőn érkeztek haza.

Következő vasárnap lesz Úrvacsora-osztás. Imatémám, hogy a gyülekezetben békesség, egység, szeretet legyen.

Édesapám megy holnap Gyulakutára, szerdánként szokott menni, az az ő misszióterülete, ugyanis a szolgálótestvérek meg vannak bízva egy-egy helység missziójával, és édesapámnak is jutott még külön is. Kedden van a havadtői alkalom, szerdán van még Bözödön is, pénteken Balavásárán, Vasárnap Kelementelkén, Héderfáján(ja, és ide is általában édesapám szokott menni, ide még pénteken is).

Én egyelőre lehúzok ezekkel, amíg le nem érettségiztem, habár... talán jobb lenne ha mennék, hiszen ez fontosabb, és az Úr úgy is megáldana... Kezdem egyre jobban észrevenni, hogy ... habár én eddig sem vettem komolyan a tanulást, és úgy gondoltam, hogy legalább most tanuljak valamennyit, mert ennek nem lesz jó vége, de pl ott volt az egyik viharos eset, hogy Isten közbeszólt, tanulni nem tudtam, Őrá kellett figyeljek. Pedig sokszor azt hiszem, most már tényleg elvárná, hogy tanuljak, 12 év után:)) . Persze van amikor sikerül tanulni is :)) :)) . Csak vannak ilyen elgondolgodtató esetek is. Csak még azt az egy hónapot bírjam ki, ami még van az érettségi befejezéséig, s akkor egyet pihenek, egy jó nagyot. És hihetetlen csoda lesz számomra, hogy nincs suli!!! és hogy ez már nem egyszerűen a Nagyvakáció, hanem... hát igen, az Élet, ami persze még keményebb lesz, sejtem én, de legalább nem leszek sulihoz kötve az év kilenc hónapjának majdnem minden napján, hanem én választom meg, hogy milyen életet szeretnék élni tovább. Na, kissé hosszúra sikeredtem (mármint nem én, hanem az írásom), de legalább bepótolom az elmulasztott hetet :)) :)) .

Végezetül pedig, atyámfiai(leányai):Zsolt 6:10